Contact
Menu
Bel ons
Contact

METMEER benoemd tot Google Partner

Lars
11 augustus 2016

METMEER mag zich officieel Google Partner noemen. Dat is mooi, maar wat betekent dat nou eigenlijk voor onze klanten? En niet onbelangrijk: wat hebben we er voor moeten doen om die status te behalen?

De status als Google Partner is een erkenning voor de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Het is het bewijs dat we de kennis en kunde in huis hebben om B2B organisaties te laten groeien dankzij het op de juiste manier inzetten van o.a. Google Ads (ook voor mobile), Google Display, Google Shopping, video advertisement en Google Analytics. 

Eens een Google Specialist, betekent niet automatisch dat je dat voor altijd bent. Elk jaar moeten we onze certificaten opnieuw behalen én je moet aantoonbare goede resultaten hebben bij je klanten. Als klant weet je daardoor wel één ding zeker: wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van advertisement via Google. Om altijd het maximale rendement voor jouw organisatie te behalen.

Online marketing is onlosmakelijk verbonden met inbound marketing. En wil je serieus hiermee aan de slag, dan kun je niet meer om Google heen. Als de nummer 1 zoekmachine ter wereld is vaak het startpunt van de customer journey van je klant. Ben je hier niet zichtbaar als je klant 'even gaat googlen', is de kans groot dat je relevante bezoekers mist voor je website. 

Haal jij al het maximale rendement uit je investering in Google advertisment? Bekijk samen met onze online sherpa's hoe we dit platform nóg beter voor jouw organisatie kunnen laten werken.

Neem contact op

Ook interessant

deze blogs over METMEER

Blijf op de hoogte

Nog geen reacties

Laat een reactie achter.