Contact
Menu
Bel ons
Contact

Breaking news: METMEER is HubSpot Gold Partner!

Precies één maand mochten we genieten van onze status als HubSpot Silver Partner. Maar niet getreurd: vanaf vandaag mogen we onszelf HubSpot Gold Partner noemen!

Het METMEER kantoor kleurt oranje met een gouden randje deze dagen. Zo trots zijn we op de erkenning die we dankzij het HubSpot Gold Partnership hebben gekregen. De certificering is het bewijs dat we op de goede weg zijn om onszelf nog beter op de kaart te zetten als hét inbound marketing bureau voor B2B organisaties met een businessmodel gebaseerd op abonnementsvormen.

HubSpot is de nummer 1 marktleider op het gebied van inbound marketing en inbound sales. Wil je op een duurzame manier marketing inzetten voor jouw organisatie, dan kun je anno 2019 niet meer om de inbound methodologie heen. En niet om HubSpot.

Elke dag werken we aan het uitbouwen van onze HubSpot kennis en volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet. HubSpot heeft een partnerprogramma voor bureaus als METMEER. De status en certificering is een goede indicatie voor de kwaliteit die je als bureau nastreeft voor haar klanten. Volgens HubSpot zijn wij dus goud waard.

Waarom dit belangrijk is voor jou als klant? Dankzij deze status weet je dat de online sherpa's van METMEER de nodige bagage hebben om je te helpen de top te bereiken met inbound marketing, marketing automation, inbound sales en alle online disciplines die daarbij komen kijken. Samen klimmen we naar inbound succes.

Ervaar zelf de kracht van HubSpot en ontdek hoe het platform ook jouw organisatie kan helpen de top te bereiken. 

Neem contact op en plan een demo

Blijf op de hoogte

Nog geen reacties

Laat een reactie achter.