Contact
Menu
Bel ons
Contact

Trots! Benoemd als HubSpot Silver Partner

Januari kleurde oranje met een zilveren randje voor inbound marketing bureau METMEER: sinds januari mogen we onszelf namelijk HubSpot Silver Partner noemen. Een goed begin van het jaar, al zeggen we het zelf.

De certificering is een erkenning voor de stappen die we het afgelopen jaar hebben gemaakt om onszelf verder te ontwikkelen als inbound marketing bureau. Het is het bewijs dat we de kennis en kunde in huis hebben om B2B organisaties (die diensten aanbieden in abonnementsvorm) exponentieel te laten groeien dankzij de tools die HubSpot biedt.

Voor ons was het een ‘no-brainer’ om een samenwerking aan te gaan met HubSpot. Ze zijn al jaren het nummer 1 marketing, sales en CRM platform wereldwijd en hun gedachtegoed past perfect bij waar we als bureau voor staan.

Net als HubSpot geloven wij namelijk in de kracht van inbound marketing en inbound sales. Zeker als je ziet welke veranderingen er plaatsvinden binnen deze vakgebieden: van pull naar push marketing en van productgerichte naar klantgerichte sales.

Klanten helpen om die transformatie te maken en tegelijkertijd hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren, daar gaat het om anno 2019. En dat is precies wat METMEER’s online sherpa’s in 2019 gaan doen voor onze klanten. Echt helpen om samen de top bereiken.

Ontdek hoe HubSpot jouw organisatie kan laten groeien.

Neem contact op en plan een demo

Blijf op de hoogte

Reacties (1)